Oklevél

Cégünk 2011. december 08-án Az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft., mint minősítő szervezet által kiírt, az iparosított technológiával épült lakóházak és társasházak energiataka-rékos korszerűsítését és felújítását végző Szakkivitelezők Minősítési Szabályzatának előírásai szerint sikeresen lefolytatott eljárás alapján

MINŐSÍTETT SZAKKIVITELEZŐ VÁLLALKOZÁS

cím használatára az iparosított techno-lógiával épült lakó-és társasházak energiatakarékos korszerűsítésére és felújítására irányuló alábbi tanúsított munkák területén

Építészeti munkák: M -D osztály
Szerződéses értékkat.: 40-100 MFt

A tanúsítvány regisztrációs száma:

ÉMI-ÉMV/C-200/1//2011

Cégünkről

Cégünk a SUPAIRMAN ZEGO Építőipari-, Kivitelező és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2002. október 21-én alakult Zalaegerszegen. Elsősorban homlokzati állványról, alpin technika módszerével végezzük munkánkat. Hőszigetelés, generál kivitelezési munkák megvalósítása során függesztett szerelőhíd segítségével is dolgozunk. Vállalunk ezen túl látványtervezést, valamint homlokzati reklám elhelyezést. A többségi tulajdonban családi vállalkozás TEÁOR 2008. szerinti fő tevékenységi köre: 42.99 egyéb máshova nem sorolt építmény építése.

A cég alkalmazottaink létszáma 21 fő. 4 fő az előkészítésben, lebonyolításban vesz részt, míg 17 fő fizikai állomány, akik a kivitelezéseket végzik.

2006-ig munkáink zömét ipari alpin technikával végzett munkák jellemezték, elsősorban a régióban, de vállalkoztunk Szolnokon, Jászberényben, Mohácson, Budapesten. 2005 évben a cég részt vett az akkor meghirdetett Panelprogramban pályázatíróként, aminek következményeként 2006-ban a program keretein belül, iparosított technológiával épült lakóépületek homlokzatainak utólagos hőszigetelését végezzük függőhidak alkalmazásával.

E technológia nem várt fejlődést, ezzel együtt változást hozott cégünk életében. 2011 év végéig cégünk kivitelezésében cca.: 85.000 m2 hőszigetelés készült el Zalaegerszegen és környékén, melynek túlnyomó többsége ezzel a technológiával valósult meg, bebizonyítva a kételkedőknek a függőhíd létjogosultságát a magasépítésben.

2008 évben saját tőkéből megvásároltuk első függőhidunkat, mely az óta folyamatosan dolgozik. Ezen a területen további fejlesztéseket tervezünk. Természetesen az ipari alpinista technika ma is teret kér az építőiparban, így munkáink 30%-át ez teszi ki.

Fő megrendelőink: Társasházak, Lakásszövetkezetek, cégek, és természetesen magánszemélyek. Fejlődésünk évről évre javuló tendenciát mutat.

A kivitelezéseken dolgozó állandó alvállalkozóink száma a munkák nagyságától függően 10-50 fő akiknek folyamatos képzést biztosítunk, elsősorban a hőszigetelésben, az alpin technikában, emelőgép gépkezelésben, illetve mindenkinek saját szakterületén. A magasban végzett munka miatt nagy hangsúlyt fektetünk a munkavédelemre, úgy a saját, mint alvállalkozóink és alkalmazottaik számára. A képzések az adminisztrációra, illetve a vezetésre is kiterjednek.

Cégvezetők

Kiss Gábor
Kiss Gábor
Ügyvezető
Végzettségek:

Első Magyar-Dán Termelő Iskola Alapítvány:
Kőműves szakképesítés

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara:
Kőműves Mester képesítés

Mobil: 06/30 298-0420
Mail:
Privát:

Sebestyén András
Sebestyén András
Műszaki vezető
Végzettségek:

Bokányi Dezső Építőipari-, Képző-és Iparművészeti
Szakközépiskola és Szakmunkásképző iskola:

Kőműves szakképesítés

Deák Ferenc-és Széchenyi István
Szakközép-és Szakiskola:

Magasépítő Technikus képesítés

Mobil: 06/30 552-4813
Mail:
Privát:

Csapat

Kivitelezés- 13 fő
4 fő ipari alpinista,
4 fő kőműves
2 fő festő,
3 fő segédmunkás.

Adminisztráció- 2 fő
1 fő adminisztrátor
1 fő informatikus, rendszergazda.